Taika Kiinteistöpalvelut

Yritys / Ota yhteyttä

Tutustu meihin ja yritykseemme

Yritystarina

Yhteensä 40 vuoden kokemuksella tulemme täyttämään asiakkaiden toiveet ja odotukset. Meille on erityisen tärkeää, että asiakkaamme kiinteistö säilyttää arvonsa ja pysyy kunnossa mahdollisimman pitkään. Toimimme aina laatu edellä ja haluamme tehdä mahdollisimman hyvännäköistä työtä vastuullisesti ja ympäristöä huomioiden.

Ajatus oman yrityksen perustamisesta on kytenyt jo kauan meidän työkaveruksien mielessä. Olemme ohimennen vitsailleet, jos pistettäisiin oma kiinteistöhuollon yritys pystyyn. Tiesimme kuitenkin, että se ei ollut leikin laskua, vaan meillä oli intoa ja aitoa kiinnostusta lähteä yrittämään.

 

Viime syksynä ajatus alkoi kypsymään entistä enemmän konkreettisemmaksi ja työtilanteiden muututtua, päätimme perustaa yhteisen yksityisessä omistuksessa olevan kiinteistöhuoltoyrityksen. Ajattelimme, että markkinatilanne on hyvä ja Oulun alueella on kysyntää pienemmälle alan yritykselle. Joten ei kun tuumasta toimeen. Oli mukava lähteä juuri tällä porukalla perustamaan omaa yritystä alalle, jossa jokaisella on pitkä kokemus. Meillä on vahva ammattitaito, oma osaamisalansa ja täydennämme hyvin toisiamme.

 

Yrityksen perustaminen on ollut mielenkiintoinen prosessi. Vaikka ihan täysin mutkitta ei kuitenkaan olla tähän pisteeseen päästy. Tiesimme, että on iso työ aloittaa uutena yrityksenä ja saada asiakkaita sekä heidän luottamuksensa. Tähän matkaan on kuulunut pieniä haasteita, eikä ne haasteet varmastikaan lopu tähän. Meillä Taikalaisilla on kuitenkin 100 % luotto, että onnistumme tässä. Yhteinen intohimo yritystä ja alaa kohtaan auttaa jatkamaan eteenpäin ja toimimaan entistä tehokkaammin.

Arvot

Positiivinen asiakaskokemus

Ympäristöystävällisyys

Laadukkuus

Luottamus

Avoimuus

Ammattitaito

Henkilöesittely

Jarno

Minulla on kiinteistöhuoltoalalta n. 28 vuoden kokemus. Olen pääosin työskennellyt huoltomiehenä. Viimeiset 5 vuotta olen toiminut esimiehenä. Koulutukseltani olen kiinteistöteknikko. Kiinteistöhuollossa työskenteleminen on ehdottomasti minun juttuni. Pidän erityisesti siitä, kun saan palvella asiakkaita ja tuottaa laadukasta huoltoa monenlaisille asiakkaille.

Luonteeltani olen helposti lähestyttävä, huumorintajuinen iloinen “velikulta”, jolle on sydämenasia viedä työt huolellisesti ja vastuullisesti loppuun asti. Vapaa-ajalla liikun monipuolisesti ja pidän terveydestäni huolta. Hiihdän, laskettelen ja pyöräilen maastossa, frisbeegolffiakin tulee pelailtua. Tykkään rentoutua luonnossa perheeni kanssa. Luonnossa oleminen on tärkeää vastapainoa työlle. Hillastaminen on intohimoni.

Pasi

Olen toiminut kiinteistönhuollon parissa nuoruudesta asti. Aloitin alalla kesätyöläisenä ulkotöissä. Tämän jälkeen olen päässyt työskentelemään erilaisissa tehtävissä ja saanut alalta monipuolisesti kokemusta. Olen mm. toiminut kiinteistönhoitajana sekä koneen kuljettajana. Viimeiset 10 vuotta olen työskennellyt työnjohdollisissa tehtävissä, viimeisimpänä nimikkeellä asiakkuuspäällikkö. Näiden vuosien aikana ala on tullut tutuksi ja olen nähnyt sen joka kulmasta.

 

Luonteeltani olen rauhallinen ja kaikkien kanssa toimeen tuleva. Pidän sanani; kun lupaan jotain, huolehdin myös, että se tehdään. Harrastuksiini kuuluu metsästys, kalastus, kuntosali sekä luonnossa liikkuminen.

Käyntiosoite

Moreenikuja 3

90630, Oulu

Yhteydenotto

Toimiston sähköposti

oulu@taikakiinteistopalvelut.fi

 

Päivystysnumero

044-901 7132

 

Jarno Vänttilä

044-988 8900

jarno.vanttila@taikakiinteistopalvelut.fi 

 

Pasi Hintsala

0400-445 250

pasi.hintsala@taikakiinteistopalvelut.fi